Badminton & Bordtennis » Arkiv
2 glade drenge: William og Rasmus
Bronze i HD
William & Rasmus
Michelle: Bronze i DS. Godt Kæmpet!
Valdemar: Guld i HS.

Oprykning til U13 Elite!

Matilde My Basini Kowalewski har efter flere flotte resultater sikret sig oprykning til landets bedste ungdomsrække i badminton.

De sidste point sikrede hun sig efter 2 stævner i vinterferien, hvor det blev til følgende resultater:
Stævne i Erritsø lørdag d. 8/2 2014:
1. plads i mixdouble
2. plads i single
2. plads i damedouble

Stævne i Stilling lørdag d. 15/2 2014:
1. plads i single
2. plads i damedouble
3. plads i mixdouble

Juleafslutning Ungdom 2013 25-12-2013

Mandag d. 16/12 2013 afholdte vi juleafslutning i badminton ungdom.
Vi ses mandag d. 6/1-2014 kl 16.

Glædelig jul og godt nytår
 smiley

Se lidt billeder fra dagen herunder
William
Valdemar
Victor

KLUBMESTERSKAB UNGDOM 2014

Så er de nye klubmestre fundet. Spillerne var inddelt i grupper med henblik på jævnbyrdige kampe, og efter et par gode timer med tætte kampe kunne 4 vindere kåres.
Der blev spilles mange tætte kampe, og humøret var højt. Dejligt at se den udvikling flere af spillerne har været igennem.

Klubmester 2014  blev:
William
Valdemar
Victor

STORT TILLYKKE :-)

Hygge med æbleskiver, saft og pakkeleg
Tøsehygge i en småkagepause - Michelle er i aktion på banen
Der spilles om pebernødder og brunkager
William i fuld sving
Det er hygge...
Billeder fra LBS 18.-20. oktober 2013 04-11-2013

DELTAGENDE SPILLERE OG FORÆLDRE LBS 2013:
MIKKEL ULSØ U11D
VALDEMAR U11C
NIKLAS U13D
MATILDE MY U13M
MARIE U15D
LENE - LARS - MARIKA

MOTTO: ALDRIG GÅ NED PÅ SUKKERET! cheeky

Mikkel slapper af efter mange timers badminton
Valdemar - Mikkel - Niklas
Nyder at komme tilbage på skolen og "sengene"
DGI sydvestjylland giver opvisning - Badminton er også en social sport
Vores TIF-hjørne i Fredericia Idrætscenter
Lars hygger og smågriner på skolen - Niklas har lige "hygget" lidt om os
Marie slapper af inden kamp
Vi spiser fælles morgenmad i Fredericia Idrætscenter
My er ikke helt enig i mobil-fotografens valg om at fotografere hende
... Men her fik fotografen et lille glimt af hende sammen med Marie
Superhygge til LBS 18.-20. oktober 2013 04-11-2013
I weekenden d. 18.-20./10 2013 var 8 spillere og forældre afsted til LBS - et kæmpe stævne i Fredericia med ca. 900 deltagere fra hele Danmark, Tyskland, Polen, Norge og Tjekkiet. En fantastisk oplevelse, hvor alle spillere og forældre har hygget sig i Fredericia Idrætscenter. Der er blevet kæmpet i alle rækker, og det har i den grad udviklet alle spillerne.
På skolen i Fredericia, hvor vi sov, har alle fået rørt lattermusklerne - og der er blevet serveret guldkorn fra tidlig morgen til sen aften. Bestemt noget vi gør igen!
TAK for en god weekend, det var hygge :-) - men mandag d. 21/10 har godt nok været hård i dag Emoji

Victor Snoghøj, Valdemar Kowalewski og Matilde My var alle 3 til stævne i weekenden d. 23-24/11, hvor alle kæmpede flot. Det blev til følgende placeringer:

Victor: 3. plads i U9B i HS

Valdemar: 1. plads i U11C i HD

Matilde My: 1. plads i U13M i DS og 1. plads i U13M i DD.

Stort TILLYKKE til alle

Kommunemester i U9B herresingle

Lørdag d. 1/2 2014 kæmpede Victor Snoghøj sig den fornemme titel som kommunemester.
3 overbevisende sejre sikrede en gylden guldmedalje om halsen.

Stort TILLYKKE!

Matilde My Var til stævne i Middelfart d. 21./22. dec. 2013.

Her blev det til 3 2. pladser i U13M - i DD, DS og MD
Her med mix-makkeren Jeppe fra Kolding BK. I finalen tabte de til det norske landsholdspar Matius og Sofia.

LANDSDELSMESTERSKABER D. 9. NOVEMBER 2013

LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013 VAR 3 BADMINTONSPILLERE TIL STÆVNE I JUELSMINDE. MARIE U15D, VALDEMAR U11C OG VICTOR U9B SPILLEDE NOGLE GODE KAMPE. VICTOR KUNNE EFTER SIDSTE KAMP KALDE SIG LANDSDELSMESTER I U9B I BÅDE HERRESINGLE OG HERREDOUBLE. TILLYKKE HERFRA!

WEEKENDEN D. 23./24. NOVEMBER TAGER FLERE SPILLERE AFSTED TIL STÆVNE I JELLING, BRANDE OG VARDE. HELD OG LYKKE TIL ALLE SPILLERE smiley

U11C herresingle

Samme dag sikrede Valdemar Basini Kowalewski sig en 2. plads i herresingle og dermed en flot sølvmedalje i kampen om kommunemesterskabet i U11C.

Stort TILLYKKE!

I weekenden d. 1./2. marts 2014 deltog Valdemar i et stort stævne i Ikast. Her blev det til mange tætte 3 sæts kampe, hvor Valdemar på finaledagen sikrede sig en flot og velfortjent 2. plads i Herredouble i U11C.
Stort TILLYKKE

DMU i Grindsted:
Mikkel Ulsø kæmpede sig til en flot bronzemedalje i HD i U11D. Stort tillykke :-)

NOGLE AF DE IHÆRDIGE SPILLERE FRA SÆSONEN 2012/13
4 UNGDOMSSPILLERE MED KETCHERNE SPONSERET AF ØSTJYDS SKINDCENTER 2012/13
KLUBMESTRE UNGDOM 2013
T-SHIRTS SPONSERET AF KLIP & TØRRING, SÆSON 2012/13
         MA

Matilde My har vundet point ved flere stævner, og er nu rykket i U13 Mesterrækken.
Stort Tillykke!