Gymnastik » Forside

Velkommen til

gymnastik i Tørring.

Vi arbejder intenst på den kommende sæsons program

Vi mangler instruktører til spring, så vil du være en del af holdet hører vi meget gerne fra dig.

Rigtig god sommer til alle.

Kontakt Hanne: 2089 0082 Eller Annette: 5154 8371

Tørring Gymnastikforening søger instruktører og hjælpere til kommende sæson 20 / 21.

Vi står i den situation, at vi pt. mangler en eller flere instruktører til vores børnehold Tons og Tummel (0. – 1. klasse). Herudover søger vi hjælpere (voksne og unge) til flere af vores børne – og ungdomshold.

Vi håber at finde instruktører og hjælpere, der enten har erfaring med gymnastik fra tidligere – det kunne være som udøver eller træner – eller som blot har lyst til at prøve kræfter med gymnastikken. Du skal enten have erfaring med springmodtagning eller have mod på at lære det. Ingen forkundskaber er et must, blot fysikken tillader at tumle enten små eller store springere. Det absolut vigtigste er, at du kan se dig selv i en forening, hvor både udvikling af gymnasternes færdigheder og bevægelsesglæde er i fokus, og at du har lyst til at blive en del af vores fællesskab.

Vi tilbyder både små lokale kurser, eller større kurser gennem DGI, alt afhængig af hvad du har lyst til og brug for. Vi tilbyder endvidere økonomisk godtgørelse for dit frivillige arbejde i vores forening.
Finder vi ikke en instruktør til Tons og Tummel og hjælpere nok, bliver der desværre ingen gymnastik for vores børn i den aldergruppe næste år. Har du lyst til at høre mere om mulighederne, ganske uforpligtende, er du meget velkommen til at kontakte Hanne (20890082) eller Annette (51548371.)

Vi håber at høre fra dig, så der igen næste år kan blive et gymnastiktilbud for alle vores børn i Tørring.
Del meget gerne budskabet. På forhånd tak.

Mvh Gymnastikudvalget i Tørring

Gymnastikafdelingen vil gerne takke alle

sponsorer for støtten i sæsonen 2019/20

JH byg v. Jan Borup

Schreibers Parkaging A/S

Klippoteket - Malene Ø

SHELL Tørring

Alke Kjøngerskov VVS APS

Rhododendron-Haven

MS Rent Rengøringsselskab

Salon Skovdal

TAK

SÆSON PROGRAM 2018-19 final.pdf (2.5 Mb)
GYMNASTIKOPVISNING I TØRRING.
Gymnastikopvisningen i Tørring blev afholdt 6/4 2019 i Gudenåhallen. Ikke mindre end 7 lokale hold samt 4 gæstehold lagde vejen forbi og gav publikum et dejligt indblik i, hvad sæsonen har været brugt til.

Nedenfor kan I se de mange dejlige øjebliksbilleder fra dagen foreviget af vores lokale Christian Hansen.

Gymnastikudvalget siger tak for en god sæson til alle gymnaster, forældre, instruktører og hjælpere, uden jer var der ingen gymnastik i Tørring. Tak til Gudenåcenteret, Tørring skole og alle øvrige samarbejdspartnere. Vi glæder os til næste sæson i Tørring Gymnastik. Programmet bliver lagt på hjemmesiden umiddelbart efter sommerferien, hvor tilmelding også bliver mulig.

Vi håber at mange har lyst til at møde op og gøre træningerne fornøjelige sammen med os.

wink

Fanebærere klar
Tak til Mixholdets instruktører og hjælpere
Mixholdet Tørring
Rytmepiger Tørring
Fælles indmarch

cool

​I udvalget arbejder vi hele tiden på, at styrke og udbygge tilbudene af gymnastik og træning. Går du med tænker, ideer eller ønsket om at være en del heraf, enten i udvalg eller som træner/hjælper, så kontakt os.
Annette Juul Hansen 5154 8371.