TIF Forside » Skrapbog » Generalforsamling
Her takkes der af til Bl.a. Jytte Skov (Cykling) og A.P.sigtenbjerggaard(Fodbold) efter lang og tro tjeneste som afdelingsformænd
TiF Generalforsamling 2015
Årsmøder og generalforsamling blev afviklet mandag d. 23. februar. Formandens beretning, regnskab, og vedtægtændringer blev godkendt. Det blev desuden besluttet at oprette Klub Frivillig som en afdeling under TiF. Afd. skal arbejde med at finde frivillige uden for de sædvanlige "tordenskjolds soldater".
Formand og sekretær modtog genvalg. Det samme gjorde afdelingsformændene for gymnastik, og badminton. Ny formand i cykling er Kenneth Thorup. Fodbold senior og håndbold vælger formænd hurtigst muligt.
Aktivitetsgebyr er fortsat 70,- pr. medlem. Referat, regnskab, og beretning findes nederst på siden til download.
Se eller download hele beretningen og regnskabet ved at klikke på linket herunder:
Generalforsamling 2015: Beretning (0.7 Mb)
Regnskab 2014 (34.8 Kb)
Referat generalforsamling 2015 (30.6 Kb)
Velkommen til Håndbold Ungdom

I år har vi et enkelt hold med U10/U8 drenge- og pigespillere.

Se øvrige informationer på hhv. "tilmelding og onlinebetaling", "trænere" samt "træningstider"

Se oplysninger omkring træningstider og hold i fanerne under Håndbold Ungdom.