Triathlon » Holdbeskrivelse
Tiathlon 18-99 år 29-08-2017
Som medlem af Triathlon Senior Tørring If, vil du opleve et godt sammenhold samtidig med, at det er dine mål og din indsats, der styrer dit engagement.

Du kan vælge at deltage i alle træningsdage eller bare dem, der passer ind i dit program.

Om du vil deltage i div. stævner er også helt op til dig. Der er så stor opbakning fra klubkammeraterne, at det har vist sig, at medlemmerne flytter deres mål op, når de oplever, at andre klubkammerater deltager og kan præstere/gennemføre.

Her er både plads til dem, som "bare" vil motionere, til dem, der har som mål at gennemføre en heldistance og alt der ind imellem.

Vi træner alle 3 disipliner og deltager i forskellige events, så træningen bliver anderledes og sjov.