Klub Frivillig » Klub frivilligs formål
Klub Frivilligs formål

Klub Frivillig er en underafdeling oprettet i regi af Tørring Idrætsforening. Tanken er at få oprettet en ”frivilligbank” af mennesker, som har mulighed for at afse nogen få timer om året til at hjælpe med forskellige opgaver i Tørring Idrætsforening.
Tørring IF er en velfungerende forening, med en stribe underudvalg, der er med til at sikre en bred vifte af tilbud til børn, unge og voksne i Tørring. Samtidig er foreningen involveret i mange aktiviteter i lokalsamfundet, til glæde og gavn for alle. Disse aktiviteter tæller bl.a. Gudenåfestugen, Gudenåstævnet, forårsopvisningen og fastelavnsfest. For at alt dette kan lade sig gøre, sidder der en masse mennesker i bestyrelser og udvalg, som bruger megen frivillig tid på at gøre foreningen til det den er i dag.
Foreningen har brug for jeres frivillige kræfter. Ikke mange timer om året, men til de arrangementer, hvor der kræves lidt ekstra mandskab. Jo flere vi har at trække på, jo færre timer skal den enkelte af jer bruge. Det drejer sig om opgaver som kagebagning, billetsalg, opsætning af flagallè, borddækning, oprydning, opsætning af stole, uddeling af folder m.m. Altså alene mindre opgaver, som i den store sammenhæng gør hele forskellen.
Tanken med denne gruppe er, at vi, når der er opgaver vi gerne vil have hjælp til, lægger dem ud i på FB og via convetus og så kan man byde ind med det, man nu kan på det pågældende tidspunkt.  Man forpligter sig altså ikke til at hjælpe med alt til alle arrangementer.