Jumping® Fitness » Online booking og betaling
OBS: Inden du booker din første Jumping® Fitness time, skal du registeres som medlem.
Klik på fanen Tilmelding og vælg Jumping® Fitness medlemsregistrering.

Book en time

Klik på dette link:
Booking

(Bemærk, siden åbner i nyt vindue)

I kalenderen klikker du på den ønskede time. Så kommer en boks op, hvor du kan se hvor mange ledige trampoliner der er tilbage.
Her logger du dig ind øverst og klikker derefter på knappen "Book".

Hver gang du booker en time skal du betale 30,-

Såfremt du har glemt din kode, klikkes på linket "Glemt adgangskode", hvor du ved indtastning af email eller mobilnr. kan få en ny kode.

Bookingregler 24-08-2017
Bookingregler:
1. Booking af en trampolin kan afmeldes indtil 24 timer før timens start, herved bliver de 30,- ført retur til din konto. Sker afmelding ikke senest 24 timer før, bliver times pris ikke ført tilbage på din konto. Afmelding sker ved at gøre som ved booking, blot vælger du Annuller, og bookingen er afmeldt igen.
2. Ved færre end 4 tilmeldte 3 timer før aflyses timen. De tilmeldte vil få en sms med aflysningen og pengene for timen føres tilbage.

Hold øje med vores Facebook side hvis holdet er fyldt op. Her vil vi skrive hvis der er ledige trampoliner.