Klub Frivillig » Opgaver
Opgaver

For at drive en forening er det mange opgaver der skal løses. Mange af disse opgaver mangler vi hjælp til at løse. Derfor har vi lavet denne klub, for at aflaste de enkelte udvalg.
alle kan deltage med det de magter og man behøver ikke deltage hver gang. Hver afdeling har nogle opgaver de skal løse, men foreningen som helhed har mange fælles opgaver at løse.
Mange af disse fælles opgaverne ligger i forbindelse med Gudenåfesten, hvor vi skal tjene penge til foreningen.

Opgaverne er mange og alsidige:

Gudenåfesten:
Flag op og ned onsdag - søndag
Mand med stort kørekort
Glargøring på torvet
sætte telte op
sætte scenen op
sætte stole og borde op
sætte bar op
Barvagter - fredag
Barvagter- lørdag
Barvagter - søndag
Ølvogn - fredag
Ølvogn - lørdag
Ølvogn - søndag
Andesælger
Smørre rundstykker/lave kaffe - lørdag morgen
Servere rundstykker og kaffe på torvet
Billetsælgere i teltet ved spisning
Sidde ved entré

Fastelavnsfesten:
klargøring på skolen - borde og stole op
Servering af kaffe
faner i kirken
oprydning på skolen - borde og stole mm.

Sct.Hans:
Kagebagning