Outdoor Cycling
Velkommen til TIF Cycling 15-06-2011

Velkommen til TIF Outdoor Cyclings hjemmeside

Her finder du alt om cycling for begyndere og øvede, holdtider, instruktører og interessante links.

Er du interesseret i Outdoor Cycling?

Læs om vores nye begynderhold

Læs om holdet for øvede

Har du spørgsmål kan du kontakte
Ib Christensen på tlf. 4041 6770

Find Outdoor Cycling på Facebook

Feltet.dk
Første gang i år: ingen medaljer til Danmark i forfølgelsesløbet 14-12-2018 16:34:53
For første gang i denne world cup-sæson må det danske banelandshold tage hjem uden medaljer i 4000 meter holdforfølgelsesløb
Opvarmning til 2019: Hvad kan vi forvente af UAE-Team Emirates? 14-12-2018 16:00:00
Ferien er ovre, og det er tid for de professionelle ryttere at starte den seriøse træning frem mod 2019-sæsonen. Efter de indledende teambuilding-øvelser ved de første holdsamlinger i november, er det som regel i december, at de første træningslejre organiseres, og den indledende sæsonplanlægning finder sted, og bare få uger senere er WorldTouren allerede i gang, når der igen bydes op til dans i Tour Down Under. I løbet af de kommende uger vil Feltet.dks cykelekspert Emil Axelgaard klæde dig på til den kommende sæson i en serie af analyser, hvor vi kaster et detaljeret blik på hvert af de 18 WorldTour-hold, og hvad vi kan forvente os af mandskabet i løbet af de kommende 12 måneder.
BMC bliver til CCC og får helt nyt trøjedesign 14-12-2018 15:49:59
Det amerikanske BMC Racing Team bliver fra nytår det første polske WorldTour hold, og kommer i stedet for BMC til køre under navnet CCC.Det betyder selvsagt også, at holdets trøjer bliver markant anderledes.
Deceuninck overtager hovedsponsorat - trøjen forbliver den samme 14-12-2018 15:18:39
Quick-Step Floors bliver næste år til Deceuninck - Quick Step, og udover den fremtrædende plads på holdets nye trøjer, har tilføjelsen af den nye navnesponsor ikke bragt meget med sig hvad angår trøjedesignet.
Nyt dansk 6-dagestalent får chancen i Ballerup og Bremen 14-12-2018 15:00:02
Når der den 31. januar til 5. februar afvikles Bilka 6-dagesløbet, det 57. københavnske 6-dagesløb, i Ballerup Super Arena, bliver det med en debutant i feltet.