Outdoor Cycling
Velkommen til TIF Cycling 15-06-2011

Velkommen til TIF Outdoor Cyclings hjemmeside

Her finder du alt om cycling på landevej.

Er du interesseret i Outdoor Cycling?

Søndag den 31/3 2019 kl. 09.30 vil der være opstart for landevej fra Gudenåcenteret (ud for multibanen)

Læs mere på den officielle Facebook-side: https://m.facebook.com/Tørring-IF-Cycling-MTB-371850513638969/

Denne gruppe vil være for medlemmer af klubben:

Feltet.dk
LIVE nu: Vinjebo i front i det bretonske Paris-Roubaix 22-04-2019 15:50:00
Mens mange har blikket rettet mod Ardennerne, fortsætter Coupe de France-serien med to ganske underholdende løb henover påsken. Lørdag skal de eksplosive puncheurs således i aktion i det herligt uforudsigelige og kuperede Tour du Finistere, inden det mandag gælder den bretonske udgave af Paris-Roubaix, Tro-Bro Leon, der er kendt for sine mange grusveje. Du kan følge begge løb på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Sky-talent i førertrøjen efter spændende Tour of the Alps-indledning 22-04-2019 15:21:00
Tao Geoghan Hart vandt første etape af årets Tour of the Alps, hvor blandt andre Vincenzo Nibali viste gode takter.
LIVE nu: Hvem vinder første bjergslag i Alperne? 22-04-2019 14:00:00
Mens en del af verdens bedste klatrere dyster på de nordeuropæiske landeveje i Ardennerne, er det for Giro d’Italia-favoritterne tid til at afslutte forberedelserne til årets første grand tour. For nogle sker det som vanligt i det yderst bjergrige Tour of the Alps (tidligere Giro del Trentino), der har ry for at være den helt store generalprøve forud for Giroen, men i år er det kun Vincenzo Nibali, Alexis Vuillermoz og Rafal Majka, der blandt Giro-kaptajnerne vil være til start. Til gengæld har løbet fået et gevaldigt boost med Chris Froomes deltagelse, og han vil føre feltet an i et løb, der som altid byder på et hav af bjerge i løbet af de fem dages underholdende cykelløb.  Fra mandag til søndag kan du følge det hele på Feltet.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Sjettepladsen var et drømmeresultat for Amstel-debutanten 22-04-2019 13:40:00
Bjorg Lambrecht bekræftede igen i går sit enorme potentiale med en sjetteplads i sit første Amstel Gold Race.
Hvem står bag holdene: Astana Pro Team 22-04-2019 13:00:00
Team Sky bliver fra og med Romandiet Rundt til Team Ineos, men hvem er alle disse sponsorer, der lægger navn til de bedste cykelhold i verden. Frem mod transformationen fra Team Sky til Team Ineos, der officielt træder i kraft 30. april, tager vi jer igennem WorldTourens 18 hold. I dag: Astana Pro Team.