Outdoor Cycling
Kontaktperson for Outdoor Cycling:

John Lauth
Mail: jolauth@hotmail.com

Velkommen til TIF Cycling 15-06-2011

Velkommen til TIF Outdoor Cyclings hjemmeside

Her finder du alt om cycling på landevej.

Er du interesseret i Outdoor Cycling?

Søndag den 31/3 2019 kl. 09.30 vil der være opstart for landevej fra Gudenåcenteret (ud for multibanen)

Læs mere på den officielle Facebook-side: https://m.facebook.com/Tørring-IF-Cycling-MTB-371850513638969/

Denne gruppe vil være for medlemmer af klubben:

Feltet.dk
Optakt: Driedaagse Brugge-De Panne 19-10-2020 22:45:39
Forud for 2018-sæsonen tabte arrangørerne af det klassiske forberedelsesløb til Flandern Rundt, 3 Dage ved Panne, tabte kampen til den magtfulde rival Flanders Classic, og derfor blev det lille etapeløb omdannet til et endagsløb, der til gengæld er blevet en del af WorldTouren. Normalt er det nu startskuddet til Den Flamske Cykeluge, men i den mærkelige 2020-sæson får sprinterløbet, der i år har udsigt til at blive præget af helt ekstrem blæst, efter aflysning af Paris-Roubaix lov at runde hele klassikerfesten af for i år.
Honoré: Vi tror på Giro-sejr 19-10-2020 20:48:00
På tærsklen til de helt store bjerge i årets Giro d’Italia står Mikkel Honoré og Deceuninck-Quick Step fortsat med den lyserøde førertrøje på Joao Almeidas spinkle skuldre. Danskeren tror fortsat på, at holdkammeraten kan vinde hele løbet, og holdet går efter sensationen.
Fuglsang overvejer at gå efter etapesejr 19-10-2020 20:30:00
Jakob Fuglsang har ikke haft det Giro d’Italia, han havde drømt om, og selvom han ikke er ude af klassementskampen, overvejer han nu, om han burde gå efter en etapesejr.
Niklas Eg til Vueltaen med frihed og klassementsambitioner 19-10-2020 20:00:00
Når Niklas Eg sammen med resten af feltet tager hul på Vuelta a España i morgen, bliver det i en anden rolle, end danskeren normalt befinder sig i. Der bliver nemlig både plads til klassementskørsel og etapejagt.
Cykelduellen: Stem på din Vuelta a Espana-vinder 19-10-2020 19:39:00
Tirsdag skydes Vuelta a Espana i gang, og dermed går Cykelduellen ind i sin afgørende fase. Over de næste tre uger, er der ikke færre end 19 point at hente, og det første - og vigtigste - får du, hvis du kan gætte, hvem der vinder årets udgave af den sidste grand tour.