Outdoor Cycling
Kontaktperson for Outdoor Cycling:

John Lauth
Mail: jolauth@hotmail.com

Velkommen til TIF Cycling 15-06-2011

Velkommen til TIF Outdoor Cyclings hjemmeside

Her finder du alt om cycling på landevej.

Er du interesseret i Outdoor Cycling?

Søndag den 31/3 2019 kl. 09.30 vil der være opstart for landevej fra Gudenåcenteret (ud for multibanen)

Læs mere på den officielle Facebook-side: https://m.facebook.com/Tørring-IF-Cycling-MTB-371850513638969/

Denne gruppe vil være for medlemmer af klubben:

Feltet.dk
19 kvinderyttere til start ved DBCs 3-dagesløb 27-01-2020 09:27:52
Ved DBCs 3-dagesløb, som afvikles den 7. til 9. februar, er der også kvindeløb.
Sprinterne åbnede festen i San Juan 26-01-2020 23:43:59
Det blev en højest overraskende vinder af første etape af Vuelta a San Juan, da Rudy Barbier sejrede foran flere verdensstjerner.
LIVE nu: Kommer Gaviria igen flyvende fra start? 26-01-2020 23:00:00
Efter de indledende sværdslag i Australien er nogle af sportens største stjerner i den kommende uge samlet i Argentina, hvor de fra søndag til søndag benytter etapeløbet Vuelta a San Juan til at finde løbsfarten igen. Som det efterhånden er kutyme, har det argentinske arrangement også i år tiltrukket en sand stjerneparade af topnavne, og over de syv etaper får vi således chancen for at se, hvordan navne som Peter Sagan, Fernando Gaviria, Julian Alaphilippe og Remco Evenepoel er kommet igennem vinteren. Hver dag kan du følge løbet live på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Tour Down Under-analyse: Den omvendte verden 26-01-2020 22:33:00
I disse dage køres Tour Down Under, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 6. etape.
Optakt: 1. etape af Vuelta a San Juan 26-01-2020 22:32:00
Med hele fem mulige sprinteretaper er Vuelta a San Juan mere end noget andet et sprinterløb. Derfor er det også kun passende, at de hurtige folk kan komme til fadet på 1. etape, hvor antallet af terrænmæssige udfordringer er til at overse, men måske kan den altid farlige argentinske vind alligevel kaste lidt grus i maskineriet undervejs.