Triathlon » Triathlon Ungdom
Har du lyst til at prøve kræfter med triathlon, så mød op en fredag til træningen eller kontakte Ivan på 27840445.

Du behøver ikke købe en masse udstyr for at prøve. Du skal bruge badetøj, et par gummisko, en cykel og en cykelhjelm. Skal vi ud at svømme i havet eller en sø, har vi en våddragt, som du kan låne. Får du interesse for sporten, hjælper vi dig gerne til at træffe de rigtige valg til opgradering af udstyr. Hvis det er nødvendigt.
Det laver vi 11-08-2017
Ved TIF Triathlon Ungdom prøver vi, at finde på sjove og anderledes træningsformer. Vi har bl.a. været til Nordic Tri Camp, hvor vi var sammen med andre triathleter fra Norge og Svergie. Vi har været på forårscamp i Glamsbjerg, hvor vi var sammen med andre danske triathleter. Når vi er afsted til Camps, er der både træning, socialt samvær og hygge.

Vi har også haft besøg af Andreas Schilling og Ditte Kristensen, som begge er landsholds triathleter. De har lavet en anderledes træning, givet gode råd og snakket med de dem, som ønskede at vide mere om Triathlon på højt plan.

Vi går meget op i det sociale samvær og ønsker, at de unge triathleter skal have det sjovt. Derfor har vi også været til overnatning i AQUA i Silkeborg og en dag på skydebanen.

Det er selvfølgelig frivilligt, om man ønsker at deltage i de forskellige arrangementer.
Nordisk Tri Camp på Fyn 2017
Sommerafslutning på Tirsbæk Strand
Besøg af Andreas Schilling
(Landsholds Triathlet)
Undervisning af Andreas Schilling
Underisning af Andreas Schilling
Undervisning af Ditte Kristensen
(Landsholds Tirathlet)
Besøg af Ditte Kristensen
Undervisning af Ditte Kristensen
Marcus fik en 1. plads og Mikkel fik en 2. plads til Stævne ved Slotssøbadets minitri.
Logo på Tri-dragterne
Loppemarked i idrætsforeningen
Jacob i gang med løb til stævne i Silkeborg
Socialt samvær og anderledes træning.
Overnatning i AQUA Silkeborg
Daniella i skiftezone fra svømning til cykling
Viktoria ved vendepunkt
Mikkel i mål
Medalje for gennemførelse
Markus på løb
Markus på cykel
Markus i mål
Bording Minitri
Daniella i skiftezone fra cykel til løb
Daniella på cykel
Daniella i mål
Daniella får medalje
Bording Minitri
Viktoria fik en 1. plads og er dermed klubmester for hendes aldersgruppe piger. (Mikrohold)
Viktoria i mål
Bording Minitri
Noah skifter fra cykling til løb
Noah på vej i mål
Bording Minitri
Noah fik en 1. plads og er dermed klubmester for hans aldersgruppe drenge.
Bording Minitri
Mikkel i skiftezone fra svømning til cykling
Mikkel fik en 2. plads og er dermed klubmester for hans aldersgruppe drenge
Markus fik en 2. plads og er dermed klubmester for hans aldersgruppe drenge
Bording Minitri
Markus i skiftezone fra cykling til løb
Daniella klar til cykling
Daniella fik en 1. plads og er dermed klubmester for hendes aldersgruppe piger
Bording Minitri
Daniella fik en super flot 3. plads på sprint distancen for kvinder i alle aldersklasser.
Danmarks smukkeste Tristævne - Silkeborg
Markus i mål. Markus fik en flot 6. plads for mænd i alle aldersklasser.
Markus i skiftezone
Markus på cykelruten.
Danmarks smukkeste tristævne - Silkeborg
Daniella i skift fra svømning til cykling