Gymnastik » Udvalg
Gymnastikudvalget 2018
Vi mangler medlemmer i udvalget, gerne et par stykker mere. Så har du lyst til at være en del af et velfungerende team bag gymnastikken i Tørring, så hører vi meget gerne fra dig. Du er også velkommen til en helt uforpligtende snak om, hvad udvalgsarbejdet indebærer og så kan du derefter træffe beslutning om du ønsker at gå videre med arbejdet i udvalget.

Du kan se vores telefonnumre og mailadresser i nedenstående præsentation.

Vi ser frem til at høre fra dig smiley

Formand:

Telf. 2342 3794
Mail: signe.nyborg2@skolekom.dk

Udvalgets opgaver:

Gymnastikudvalgets opgaver spænder vidt. Det primære er naturligvis at få gymnastikafd. til at fungere.
Det vil sige at finde instruktører, planlægge sæsonen og opvisningen. Desuden at holde sig orienteret omkring kurser, redskaber m.m, for at kunne tilgode se gymnasternes og instruktørenes ønsker og behov.

Planlægning af sæson:
-Reservere gymnatikssalen, finder instruktør og hjælper, ajourføre redskaber, musikanlæg og indkøb.
-Markedsføring ved annoncering og hjemmesiden.
-Kontaktpersoner for holdende og indskrivning af gymnaster.
-Selvstændig økonomistyring.
-Divs. møder i Hovedbestyrelsen, udvalgsmøder, og møder med instruktørene.
-Derudover modtages opgaver fra hovedbestyrelsen som bestyrelsen skal varetage. Det kan eks. være:

Opgaver i forbindelse med Gudenå festen:

-Flag allé, optog, oprydningarbejde og andet.