TIF Forside » Information » Web politik
Webpolitik PDF (0.1 Mb)

Webpolitik

1. Kommunikation:

Vi ønsker at al kommunikation til medlemmer og medlemmers

forældre foregår via conventus. Det kræver kun en mailkonto, og det har de fleste. Er der brugere der ikke er oprettet er almindelig mail selvfølgelig i orden.

2. Lukkede Facebookgrupper:

Er i orden at bruge for afdelinger og hold.

Det kræver dog der er en moderator der styre sprog og indhold. Indhold på Facebook skal være i overensstemmelse med TiF’s ånd. Diskussioner om enkeltpersoner eller problemer høre heller ikke hjemme her.

3. Hjemmesiden:

Alle afdelinger har en hjemmeside som skal være opdateret med et rimeligt indhold om afdelingen og kontaktpersoner, samt tilmelding til diverse idrætsgrene. Afdelingerne må meget gerne have nyheder på deres forside.

Ønsker en afdeling en nyhed fremhævet på TIF forsiden kan dette altid lade sig gøre,

ved henvendelse webmaster/itansvarlig.

4. Conventus:

Vi ønsker at vigtige dokumenter fra afdelingerne ligges op i arkivet, så er de altid tilgængelige for hele udvalget.

Der slettes ikke medlemmer i løbet af året. Sæt et spørgsmålstegn ind i mail og mobil feltet i stedet. (så sender vi ikke til disse personer)

Det er op til det enkelte medlem at rette persondata i conventus via medlems login. Filer der uploades til arkiv, for at sende dem som vedhæftede, SKAL slettes igen.

5. Foto:

Det er fint at vi gerne vil have billeder af alt det vi går og laver. Når der tages foto, så spørg lige personen eller en forældre om det er i orden. Drejer det sig om nærbilleder af enkeltpersoner og skal billedet i avisen eller på nettet; så skal vi have tilladelse til det. Og kontroller lige indholdet!

Fotografering i svømmehallen skal gøres med omtanke. Lad svømmerne få en t-shirt e. lign på.

Foto i omklædning er forbudt, også for ungdomsmedlemmer.