Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Babysvømning (0-2 år)


Vi byderer igen forældre og baby (0-2 år) velkommen til babysvømning. Undervisning foregår i ca. 31 graders varmt vand sammen med mor/far eller bedsteforældre. 

Du kan starte når barnet er ca. 8 uger gammelt, eller når navlen er helet op. Barnet har nogle medfødte reflekser som gør, at det klare sig godt i vandet i starten. Blandt andet vil det ofte helt instinktivt lave en form for hundesvømning, og barnet er også i stand til at lukke af så de ikke får vand i lungerne. Vi danner rammerne med trygge og rolige omgivelser, hvor mor eller far og baby kan få en god oplevelse i det varme vand. Det handler om at vænne barnet til vand, samt samværet mellem forældre og barnet, hvorfor det aldrig er for sent at starte til babysvømning.

Instruktøren er til stede for, at vejlede og igangsætte aktiviteter som gavner og udvikler barnets motorik og forhold til vandet.

Dén forældre/bedsteforældre, som deltager i vandet, skal være tryk ved vandet og deltage aktivt i undervisningen som bl.a indeholder dyk under vandet.

Babyen skal være iført en engangsbadeble OG babybadebuks.

Holdet Babysvømning tilbydes mandage.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk