Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Cycling - Indoor (Spinning)


Indoor Cycling er for alle

Indoor Cycling er en sport for alle! 

Alle uanset form og kondi kan begynde til Indoor Cycling, da hver cykel har sin indviduelle belastningsskrue og man dermed selv bestemmer, hvor hårdt det skal være.

Indoor Cycling er en individuel holdsport!

Vi har intet indmeldelsesgebyr og man betaler kun 30,- pr. time man booker.

Og så foregår det hele med godt humør og god musik! Så hvad venter du på?

Book en prøvetime, vi er sikre på, at det også er noget for dig!Det praktiske om deltagelse:

 
Alder: Du skal være minimum 13 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen, vi har specifikke begynderhold
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Spinning-lokalet i Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Komfortabelt cykeltøj (vi anbefaler rigtige cykelshorts, men du kan fint starte uden), et håndklæde, en flaske vand. Du er velkommen til at medbringe egne cykelsko, men du kan også låne i træningslokalet. 
Andet: Af hensyn til indstilling af cyklen er der dog et krav om en minimums kropshøjde på 140 cm og maksimal kropsvægt på 150 kg 

Hvad er Indoor Cycling?

Indoor Cycling er også kendt som spinning og er en indendørs aktivitet. Man cykler på hold på specialkonstruerede cykler, som kan indstilles på mange måder, så man undgår skader på knæ og ryg. Desuden anvendes specielle cykelsko. Til instruktørens muntre tilråb samt høj musik køres i intervaller, hvor man står, sidder, spurter, kører op ad bakke, kører lige ud mm.

Indoor Cycling er primært kredsløbstræning; træning der øger og forbedrer transporten af ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, samt styrker hjerte- og lungefunktionen og dertilhørende kredsløb. Indoor Cycling er blevet meget populært, også i TIF. Meget få motionsformer har et så højt energiforbrug som Indoor Cycling. En af grundene til at effektiviteten er så stor, er at bevægelserne ikke kræver stor koordineringsevne, og alt energien kan derfor fokuseres på at arbejde hårdt.

Kort sagt, er det en idrætsgren alle kan være med til. Eneste krav er, man er minimum 140 cm for at kunne passe til cyklen. Er man under 15 år, anbefales det at man følges med en voksen. En time er sammensat efter den enkelte instruktørs egen stil og musikgenre, og ikke 2 instruktører er ens - heldigvis.

TIF Indoor Cycling råder over 21 cykler af mærkerne BodyBike og Keiser, som begge er indoor cykler af højeste kvalitet. Vores lokale ligger i Gudenåcenteret, Kirkevej 10 i Tørring.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk