Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne på disse tidspunkter:

Kaffeholdet:  De kører onsdage kl 18.30 og lørdage kl 9.30. I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 20-25kmt: De træner onsdage kl 18.30 og lørdage kl9.30: I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 27-32 kmt træner:
  • Tirsdage 18.30
  • Torsdage 18.30
  • Søndage 9.30

Start: Gudenåcentret

Vi kører med 3 hold. Kaffe holdet hvor hygge er i højsædet. Så har vi et hold der kører racer cykler med en gennensnitsfart 20-25km/t. Det tredje hold køre vi også racercykler hvor gennensnitsfarten er 27-32km/t

Kaffe holdet kommer typisk til at køre 5-10km, det ene racer hold kommer til at køre 25-40km og det tredje hold kører mellem 40-65km, om søndagen sandsynligvis lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.
I vinterhalvåret kører vi på gravel bike og mtb.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 16 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes ved Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Eksperten bedømmer Danmarks VM og det famøse taktiske spil 27-09-2022 19:00:00
Emil Axelgaard giver her sin vurdering af de danske herrers VM 2022 samt det taktiske spil, der endte med at koste Mattias Skjelmose sin medaljechance.
Test: Fizik Tempo Decos Carbon 27-09-2022 19:00:00
Den nye Fizik Tempo Decos Carbon landevejssko kombinerer høj komfort og ydeevne og er velegnet til hverdagens lange træningsture, Gran Fondos og bjergkørsel. En flot og minimalistisk sko, der med sin ene BOA-spænde er hurtig og nem at justere - også på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb om hælen er blot nogle af de features, som gør skoen effektiv.
Optakt: 2. etape af CRO Race 27-09-2022 18:30:00
Jonathan Milan fortsatte sin vilde udvikling efter sommerpausen ved at tage karrierens første sejr i et fornemt Bahrain-show, og måske kan han endda gøre det igen onsdag. Her venter nemlig løbets letteste finale, og denne gang er der ingen grimme bakker, der kan komme på tværs for de mange sprintere, der fik sig en overraskelse i dag.
Følg Vingegaard på andendagen i Kroatien 27-09-2022 18:29:00
Sæsonen er snart ovre, men nogle af cykelsportens største og mest charmerende løb lurer stadig i horisonten. Sæsonen rundes nemlig af med en hel serie endagsløb, der for klatrernes kulminerer med Il Lombardia og for sprinterne og brostensrytterne med Paris-Tours, og den række indledes for alvor i den kommende uge, hvor der køres hele fire endagsløb samt årets sidste europæiske etapeløb, CRO Race (det tidligere Tour of Croatia), der i år får særlig opmærksomhed som rammen om Jonas Vingegaards længe ventede comeback. Alt sammen kan det følges på Feltet.dk, hvor du undervejs også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Løbsdirektør beæret over at agere afskedsløb for cykellegender 27-09-2022 17:59:07
Sammen med annonceringen af årets Il Lombardia-rute udtrykte løbsdirektør Mauro Vegni sin begejstring over Vincenzo Nibali og Alejandro Valverdes ankomst til løbet.