Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne 3 gange ugentligt:
  • Tirsdage 18.30
  • Torsdage 18.30
  • Søndage 9.30

Start: Gudenåcentret

Afhængig af antal deltagere opdeler vi os i typisk 2 eller 3 hold, der kører med forskellig gennemsnitsfart.

På hverdage cykler vi typisk et sted mellem 25 og 65 kilometer - i weekenden lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 13 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes ved Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Job: Service Course søger Cykelmekanikere 22-06-2021 09:00:00
Job som Cykelmekaniker hos Service Course
Fuglsang udser nøgleetaper i Tour de France 22-06-2021 08:00:00
Tour de France banker på døren og uden forventningens pres på skuldrene, træder en fri Fuglsang ind til sin tiende Tour med drømmen om en etapesejr.
Tour-managerspillet åbnet - Præmier for mindst 80.000 kroner 22-06-2021 06:45:29
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 26. juni og slutter søndag den 18. juli. Spillet er åbnet for tilmelding nu!
Tour de France: Hovedudfordrerne (****) 22-06-2021 00:00:00
Lige siden nyere Tour-histories mest mindeværdige enkeltstart har cykelverdenen med spænding set frem til et Tour de France, der byder på et sjældent åbent opgør mellem de to slovenske rivaler fra 2020, Primoz Roglic og Tadej Pogacar, og det gør årets udgave af verdens største cykelløb til et af de mest uforudsigelige længe. De udfordres endda af et skræmmende stærkt og revanchelystent Ineos-mandskab, et overbevisende og genrejst Movistar-hold og en hel serie stærke outsidere i et løb, der på ingen måde lægger op til at blive en af de tidligt afgjorte affærer, vi oftest har været vidner til gennem de seneste mange år. Feltet.dk giver i en serie på fem artikler en detaljeret analyse af de 15 største favoritter og udpeger deres største styrker og svagheder.
Tour de France: Favoritten (*****) 21-06-2021 22:11:00