Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne på disse tidspunkter:

Kaffeholdet:  De kører onsdage kl 18.30 og lørdage kl 9.30. I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 20-25kmt: De træner onsdage kl 18.30 og lørdage kl9.30: I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 27-32 kmt træner:
  • Tirsdage 18.30
  • Torsdage 18.30
  • Søndage 9.30

Start: Gudenåcentret

Vi kører med 3 hold. Kaffe holdet hvor hygge er i højsædet. Så har vi et hold der kører racer cykler med en gennensnitsfart 20-25km/t. Det tredje hold køre vi også racercykler hvor gennensnitsfarten er 27-32km/t

Kaffe holdet kommer typisk til at køre 5-10km, det ene racer hold kommer til at køre 25-40km og det tredje hold kører mellem 40-65km, om søndagen sandsynligvis lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.
I vinterhalvåret kører vi på gravel bike og mtb.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 16 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes ved Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Van Aert bekræfter: Jumbo vil gå benhårdt efter flere trøjer ved Touren 27-05-2022 14:00:00
Team Jumbo-Visma vil forsøge at vinde både den gule førertrøje og den grønne pointtrøje ved årets Tour de France.
LIVE nu: Cort igen i stort Giro-udbrud 27-05-2022 13:40:00
Efter et forår i klassikernes tegn er det tid til de store etapeløb, og grand tour-sæsonen skydes som altid i gang med Giro d’Italia, der vil tryllebinde hele cykelverdenen i det meste maj. Med historisk få enkeltstartskilometer og en endeløs serie af meget stejle bjerge er der mere end vanligt tale om klatrernes Giro, og der er dermed lagt op til tre ugers fortryllende bjergfest, som du naturligvis kan følge på Feltet.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Gilbert efter topresultat: Målet er nu at skærpe formen yderligere 27-05-2022 13:00:00
Philippe Gilbert kørte sig på podiet ved gårsdagens Circuit de Wallonie og fortsætter derved de lovende takter siden sejren i 4 Jours de Dunkerque.
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia 27-05-2022 12:51:00
Dries de Bondt fortsatte Alpecins drømmeløb ved at sikre holdet deres tredje etapesejr, da sprinterne for tredje gang på tre år missede deres sidste chance, mens klassementsrytterne med undtagelse af Juan Pedro Lopez kom sikkert igennem. Om de fik sparet på kræfterne, er tvivlsomt, men de får i hvert fald brug for mange af slagsen, når klassementskampen fredag genoptages med en tur ind i Slovenien, hvor et slovensk monster kan skabe det helt store drama inden afslutningen på en kort, relativt stejl stigning på italiensk grund.
Optakt: 2. etape af Boucles de la Mayenne 27-05-2022 12:50:00
Jason Tesson fortsatte sin opstigen mod stjernerne med sin tredje sejr i et professionelt løb, men det bliver formentlig kun til én dag i førertrøjen. Fredag venter nemlig løbets kongeetape, hvor en kuperet rundstækning med den vanskelige Avaloirs-stigning lægger op til, at løbets puncheurs skal ud i det store slag om den samlede sejr.