Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud!

Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne på disse tidspunkter:

Kaffeholdet:  De kører tirsdage og torsdage kl 17.30 og søndage kl 9.00. Holdet er til alle der gerne vil igang med at cykle, enten på racer, mtb eller en ganske almindelig cykel.

Racer holdet 20-25kmt: De træner tirsdage og torsdage kl 17.30 og søndage kl 9.00:

Racer holdet 27-32 kmt træner:
  • Tirsdage 17.30
  • Torsdage 17.30
  • Søndage 9.00

Start: Torvet  Tørring

Vi kører med 3 hold. Kaffe holdet hvor hygge er i højsædet. Så har vi et hold der kører racer cykler med en gennensnitsfart 20-25km/t. Det tredje hold køre vi også racercykler hvor gennensnitsfarten er 27-32km/t

Kaffe holdet kommer typisk til at køre 10-30km, det ene racer hold kommer til at køre 25-40km og det tredje hold kører mellem 40-65km, om søndagen sandsynligvis lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.
I vinterhalvåret kører vi på gravel bike og mtb.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 16 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes på Torvet i Tørring
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Belgisk stjerne: Visma kan skyde sig selv i foden 24-02-2024 09:29:01
Visma | Lease a Bike stiller med et uhyggeligt stærkt hold ved åbningsløbet Omloop Het Nieuwsblad.
Søjberg får debut på WorldTour-holdet: Jeg fik julelys i øjnene 24-02-2024 08:30:00
På søndag kan Rasmus Søjberg Pedersen for første gang i karrieren iføre sig en WorldTour-trøje med løbsnummer på. Feltet.dk har talt med den unge rytter inden sæsondebuten.
Stor oversigt: Vingegaard, Valgren, Skjelmose og 20 andre danskere skal i aktion 24-02-2024 07:45:00
Der skal hele 23 danske ryttere i aktion lørdag. Få hele overblikket her.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!? 24-02-2024 00:00:00
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Optakt: 6. etape af UAE Tour 23-02-2024 20:40:00
Olav Kooij lykkedes med at bryde Tim Merliers dominans og sikrede dermed, at belgieren, der med sit punkterede baghjul ellers imponerede stort, ikke vil køre rent bord på sprinteretaperne. Han kan dog stadig score hattrick, for i dette sprinterparadis venter der en fjerde og sidste chance lørdag, når løbet byder på den anden af de to storbyetaper, denne gang i Abu Dhabi, hvor der ikke burde være noget, der kan stå i vejen for et sidste opgør mellem løbets talrige supersprintere.