Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud!

Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne på disse tidspunkter:

Kaffeholdet:  De kører onsdage kl 18.30 og lørdage kl 9.30. I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 20-25kmt: De træner onsdage kl 18.30 og lørdage kl9.30: I april md dog kun lørdag.

Racer holdet 27-32 kmt træner:
  • Tirsdage 18.30
  • Torsdage 18.30
  • Søndage 9.30

Start: Gudenåcentret

Vi kører med 3 hold. Kaffe holdet hvor hygge er i højsædet. Så har vi et hold der kører racer cykler med en gennensnitsfart 20-25km/t. Det tredje hold køre vi også racercykler hvor gennensnitsfarten er 27-32km/t

Kaffe holdet kommer typisk til at køre 5-10km, det ene racer hold kommer til at køre 25-40km og det tredje hold kører mellem 40-65km, om søndagen sandsynligvis lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.
I vinterhalvåret kører vi på gravel bike og mtb.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 16 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes ved Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Optakt: 3. etape af Saudi Tour 31-01-2023 21:06:00
Sidevinden var tæt på at koste Santiago Buitrago alle chancer, men i sidste ende blev det hele reddet for Bahrain, der i stedet endte med en stor triumf med Jonathan Milan. Dermed er colombianeren fortsat i spil til den samlede sejr, når det onsdag går løs med den første lille klassementsetape, der byder på et gensyn med den eksplosive puncheurfinale i Abu Rakah, hvor selvsamme Buitrago sejrede for et år siden, men hvor man denne gang skal spurte op ad bakken fra en lettere side.
Optakt: 1. etape af Etoile de Besseges 31-01-2023 21:05:00
I gamle dage åbnedes det tidligere sprinterløb altid med en klassisk sprinteretape, men sådan er det ikke længere. For fjerde år i træk skal rytterne nemlig slutte med den korte bakke Cote de la Tour i Bellegarde, hvor sprinterne ganske vist stadig står stærkt, men hvor de mere holdbare typer har overhånden. Forinden er der dog lagt op til et gedigent sidevindsdrama, da mistralen vil blæse kraftigt - akkurat som den gjorde, da samme etape eksploderede til atomer i 2020 og 2022, hvor det i sidstnævnte tilfælde var en suveræn Mads Pedersen, der sejrede.
Optakt: 1. etape af Volta a la Comunitat Valenciana 31-01-2023 21:04:00
Sprinterne har ofte haft det første ord i Valencia-regionens etapeløb, og det drømmer de også om at få i år. Som det er stilen i årets udgave, der slet ikke byder på én eneste klassisk sprinteretape, skal der imidlertid graves dybt, hvis man vil have en chance for at spurte sig til den første førertrøje, når en lang og flad tur langs kysten afsluttes med en tur ind i bakkerne omkring målbyen Altea, hvor der formentlig vil være en del udskilning inden en forventet reduceret massespurt ved den østspanske feriekyst.
Optakt: Volta a la Comunitat Valenciana 31-01-2023 21:03:00
I en tid, hvor den ellers så store spanske etapeløbskalender bare er en skygge af sig selv, kom der i 2016 godt nyt fra Valencia-regionen. Volta a la Comunitat Valenciana, der tidligere var et af de vigtigste forberedelsesløb, var tilbage på kalenderen efter en syvårig pause, og de bedste ryttere bød det velkommen ved at drage til Spanien i stort antal. Succesen er blevet gentaget siden da, og efter 2021-sæsonens lille coronaintermezzo med en svagt besat apriludgave er løbet tilbage i sin rolle som et af februars vigtigste forberedelsesløb med en stjernebesat opstilling, der er klar til at udkæmpe slag på en alsidig rute, der denne gang er mere bjergrig end tidligere.
Optakt: Etoile de Besseges 31-01-2023 21:02:00
Mens mange ryttere nu om dage foretrækker Mellemøsten, Australien eller Argentina som steder, hvor de tidlige løbskilometer skal i benene, er der også folk, der stadig benytter den traditionelle vej frem mod sæsonens første højdepunkter. I næsten 50 år har Etoile de Besseges tilbudt rytterne en chance for at få et europæisk etapeløb i benene, og selvom løbet ofte har været plaget af forfærdeligt vejr, er det fortsat det bedste sted at teste formen for nogle af de hårdføre ryttere, der forbereder sig til større mål i et løb, som traditionelt har været domineret af sprintere, men som igen i år er forvandlet til en alsidig etapeløbstest med både en knaldhård bjergfinale kombineret med den nu klassiske afsluttende enkeltstart.