Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Cycling - Outdoor


Cykling i Tørring


Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne på disse tidspunkter:

Kaffeholdet:  De kører tirsdage og torsdage kl 17.30 og søndage kl 9.00. Holdet er til alle der gerne vil igang med at cykle, enten på racer, mtb eller en ganske almindelig cykel.

Racer holdet 20-25kmt: De træner tirsdage og torsdage kl 17.30 og søndage kl 9.00: 

Racer holdet 27-32 kmt træner:
  • Tirsdage 17.30
  • Torsdage 17.30
  • Søndage 9.00

Start: Torvet  Tørring

Vi kører med 3 hold. Kaffe holdet hvor hygge er i højsædet. Så har vi et hold der kører racer cykler med en gennensnitsfart 20-25km/t. Det tredje hold køre vi også racercykler hvor gennensnitsfarten er 27-32km/t

Kaffe holdet kommer typisk til at køre 10-30km, det ene racer hold kommer til at køre 25-40km og det tredje hold kører mellem 40-65km, om søndagen sandsynligvis lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.
I vinterhalvåret kører vi på gravel bike og mtb.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben


Det praktiske om deltagelse:

 
Alder: Du skal være minimum 16 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes på Torvet i Tørring
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:  
 

 
Feltet.dk
Optakt: 1. etape af Criterium du Dauphiné 03-06-2023 22:28:00
De tider, hvor Criterium du Dauphiné blev indledt med en prolog, er en saga blot, og i dag åbnes løbet altid med et kuperet rundstrækningsløb i Massif Central, hvor både holdbare sprintere og udbrydere kan gå efter sejren. Det gør sig også gældende i år, hvor der endda er skruet op for sværhedsgraden, og dermed er der lagt op til en spændende og ganske uforudsigelig åbning, hvor der formentlig skal spurtes om sejren, men hvor klatrebenene skal være gode, hvis man har tænkt sig at blande sig.
Optakt: Brussels Cycling Classic 03-06-2023 22:27:00
Igen i år vendes der op og ned på årstiderne denne søndag, når en af sportens største efterårsklassikere, Brussels Cycling Classic, der med sine rødder under navnet Paris-Bruxelles også er en af de ældste, for første gang afvikles om sommeren. For tredje gang sker det endda på en ny og hårdere rute, hvor det gamle sprinterløb nu sendes op over den berømte Muur van Geraardsbergen, og som nu to år i træk har været nok til at snyde sprinterne. Dermed er det på alle måder et helt forandret løb, der stadig nyder stor prestige og må regnes som det klart største af denne periodes mange belgiske endagsløb.
Optakt: Criterium du Dauphiné 03-06-2023 22:26:00
I mere end tre uger har overskrifterne været domineret af navne som Primoz Roglic, Geraint Thomas, Joao Almeida og Remco Evenepoel, men nu er det tid til at glemme alt om Giroens hovedaktører. Tour de France lurer i horisonten, og med søndagens start på Criterium du Dauphiné begynder forberedelserne til verdens største løb for alvor. Den store Grand Depart finder sted om mindre end en måned, og det er derfor nu tid til at finde ud af, hvem der er på vej mod noget stort, og for hvem fiaskoen lurer på de franske landeveje. Det franske løb regnes som den store Tour-generalprøve, hvor en hel serie af de største favoritter til verdens største cykelløb skal slås om sejren i sportens måske hårdeste ugelange etapeløb og samtidig fintune formen mod sæsonens helt store mål, og for blot anden gang i løbet af de seneste seks udgaver sker det også med den forsvarende Tour-vinder i feltet.
Følg Vingegaard i Dauphiné og Lund i Belgiens ældste klassiker 03-06-2023 22:25:00
Giroen er kun lige ovre, men blikket rettes i den kommende uge allerede så småt mod Touren, når det store forberedelsesløb Criterium du Dauphiné starter søndag. Forinden varmes der op i bjergløbet Mercan’Tour Classic tirsdag, mens der fredag bydes på Giro-revanche i Italien i endagsløbet Giro dell’Appennino, og Belgien inviterer til lørdagens endagsløb Heistse Pijl og søndagens blot anden sommerudgave af den store efterårsklassiker Brussels Cycling Classic. Alle løbene kan følges på Feltet.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
Officielt: Roglics Tour-skæbne er afgjort 03-06-2023 21:46:52
Skal Primoz Roglic køre Tour de France? Jumbo-Visma melder afgørelsen ud.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk