Cycling - Outdoor

Cykling i Tørring

Er du en garvet cykelmotionist, har du masser af krudt i benene, eller vil du bare gerne igang med at motionere på cyklen? Så er TIF Cycling og MTB sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at træne 3 gange ugentligt:
  • Tirsdage 18.30
  • Torsdage 18.30
  • Søndage 9.30

Start: Gudenåcentret

Afhængig af antal deltagere opdeler vi os i typisk 2 eller 3 hold, der kører med forskellig gennemsnitsfart.

På hverdage cykler vi typisk et sted mellem 25 og 65 kilometer - i weekenden lidt længere.

Forår og sommer cykler vi primært på racercykler og selvfølgelig altid med hjelm.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på vores officielle Facebook-side

Vores Facebook-gruppe er åben for medlemmer af klubben

Det praktiske om deltagelse:

Alder: Du skal være minimum 13 år
Holdets niveau: Alle niveauer er velkommen
Tidspunkt: Se Hold information
Sted: Vi mødes ved Gudenåcenteret
Skal du medbringe udstyr? Cykel, cykeltøj, noget at drikke (vi har cykler til udlån, kontakt træneren inden træning)
Andet:

Feltet.dk
Fransk klatrer misser resten af sæsonen 28-09-2021 21:30:00
Et styrt under en træningstur sætter en stopper for resten af Warren Barguils sæson.
Alaphilippe om regnbuetrøjen: Besat af ære 28-09-2021 21:15:00
Med regnbuestriberne over brystet hviler der er et pres, den nu dobbelte verdensmester i indeværende år har haft svært ved at køre under. Viljen efter at ære trøjen er stor, forklarer franskmanden.
Optakt: 2. etape af CRO Race 28-09-2021 21:07:00
Phil Bauhaus fortsatte sin suveræne sæson med endnu en sejr på åbningsetapen, og han burde have en god chance for at fortsætte succesen. På onsdagens 2. etape skal man ganske vist over betydeligt flere højdemeter, men med en relativt flad afslutning burde der være basis for løbet anden massespurt.
Optakt: 2. etape af Giro di Sicilia 28-09-2021 20:39:00
Sebastian Molano levede op til favoritværdigheden og spurtede sig til både sejr og førertrøje i den sicilianske åbning, og han har en god chance for at gøre det igen. Onsdag gælder det nemlig løbets anden og sidste sprinteretape, og selvom der er betydeligt flere højdemeter på programmet, taler meget for, at de hurtige folk skal have en sidste chance, inden de afgørende etaper melder sig.
Optakt: Eurometropole Tour 28-09-2021 20:38:00
Den sidste del af sæsonen har altid handlet hovedsageligt om endagsløb, og i Europa er der kun ét løb, der har brudt trenden. Eurometropole Tour, det tidligere Circuit Franco-Belge og Tour de l’Eurometropole, har i mange år været det sidste etapeløb i sæsonen, men uheldigvis har økonomiske vanskeligheder tvunget arrangørerne til at reducere det til et endagsløb. For femte gang afvikles det hæderkronede løb onsdag derfor som en efterårssæsonens mange semiklassikere på en relativt flad rute, der vil tiltale sprinterne, men som overraskende ofte giver et andet udfald end en massespurt.