Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud!

Fuld af fis (3-5 år, uden forældre)

Mandag kl. 16.15 - 17.00
i Gudenåcenteret

Har dit barn fået mod og lyst til at udforske gymnastikken uden mor og far, så er Fuld af fis en rigtig god start. Vi vil skabe tryghed i gymnastikken med masser af kreativ leg og plads til at brænde en masse krudt af. Der er plads til alle - både den danseglade, legesyge og barnet der bare er fuld af fis!
Vi vil gennem leg og træning også udforske gymnastikkens verden med både let rytme og spring, og til sidst slutte med et brag af en opvisning!

Vi har mange voksen/hjælper hænder på holdet, så der altid plads til et kram eller en hånd at holde i. Forældre vil derfor opholde sig i kantinen - så vi kan hente ved behov eller til at hjælpe med redskaber.

Vi håber at se dig - kom og vær med d. 4. september 🙂

Pris: 500 kr.
Udgifter til opvisningstøj (t-shirt) er inkluderet i prisen. Alle gymnaster får en t-shirts stillet til rådighed til opvisningen.

Opstart i uge 36.

wink

Instruktør:

Marie Keller Jensen

Telf. 20869212
Mail: Marie_jensen_9@hotmail.com

Marie er 30 år og har 3 børn. Hun har lavet gymnastik hele livet og har over 15 års undervisning erfaring.

Voksen hjælper:

Michelle Rasmussen