Fuld af fis (3-5 år)

Onsdag kl. 16.00 - 17.00
i Gudenåcenteret

Fuld af fis handler om at have det sjovt og lære at være til gymnastik uden far og mor. Vi vil bruge tiden på at lege med redskaber, danse, spille bold, løbe, hoppe osv. Somme tider, hvor alle gør det samme. og andre gange i mindre hold. Det skal sikre tryghed til dem der har brug for det, og vildere aktiviteter til dem der er klar på det.

Fuld af fis er for 3- 5 årige.

Som udgangspunkt vil vi ikke have forældre i hallen, men man er selvfølgelig meget velkommen til at sidde i kantinen, så vi kan hente jer hvis der er brug for jeres hjælp til at trøste eller hjælpe med at flytte redskaber.

Pris: 300 kr. Der er ikke opvisningsudgifter. Alle gymnaster får en t-shirts stillet til rådighed til opvisningen.

wink

Instruktør: