Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Holdinformation


Triathlon er en sport for alle: Lige meget om man er voksen, barn, trænet eller utrænet kan man få mange gode oplevelser igennem triathlon. Triathlon er i de seneste år vokset nærmest eksplosivt og forståeligt nok. Med triatlon får du brugt hele kroppen, og da sporten kombinierer tre vidt forskellige sportsgrene som svømning, cykling og løb, vil du opleve, at træningen er utrolig alsidig, sjov og varieret. De fleste har hørt om de lange Ironman-konkurrencer, men sporten er meget mere end det. Oftest dyrkes den på meget kortere distancer, hvor alle kan være med.

Der bliver taget udgangspunkt i den enkeltes niveau. Vi forventer dog at man kan svømme minimum 50 meter. Derudover forventes det at man har en cykel, der er ingen krav om en bestemt type cykel, men en godkendt cykelhjelm er et krav. Et par egnede løbesko er også et krav.

Vi lægger meget vægt på sikkerhed, da vi store dele af tiden vil opholde os i det våde element eller i trafikken. Der er uddannet livredder tilstede under svømmeundervisningen. Når vi cykler ude i trafikken, vil der ALTID være mindst en voksen iblandt. Cykelruterne vil blive på ikke særligt trafikerede veje, det samme vil gøre sig gældende med løb.
Når man dyrker triathlon, er det især vigtigt at man har en stærk core/overkrop. Derfor vil der også være øvelser, hvor der bliver lagt vægt på styrke.

Hvis du som forælder synes at det lyder som en super ide og godt kunne tænke dig/jer at være en del af vores team, så er du/I meget velkommen, også selvom du/I ikke ved noget om triathlon.
Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive SMS eller ringe til Ivan Watson Pedersen på 27840445.
 

Triathlon Ungdom
Aldersgruppe 10-17 år

Triatlon for børn  
 TIF Triathlon Ungdom følger Dansk Triatlon Forbunds aldersrelaterede træningskoncept for børn og unge:
”Om den unge triatlet har ambitioner eller planer om at blive rigtig god på kort eller langdistance triatlon spiller ingen rolle de første mange år - vejen dertil er ens:
  • Lære den rette teknik og heraf
  • Udvikle evnen til at skabe fart 
 
Vigtigst af alt Lysten skal være den bærende kraft og legen skal være et gennemgående element i "TRI træning" for både unge som ældre.”
Læs mere på triatlon.dk, hvor du også kan finde hele ATK (aldersrelateret træningskoncept) bogen.
 
 
Følg os på Facebook - søg efter TIF Triathlon Ungdom
 

Triathlon Senior
Aldersgruppe 18-99 år


Som medlem af Triathlon Senior Tørring If, vil du opleve et godt sammenhold samtidig med, at det er dine mål og din indsats, der styrer dit engagement.
 
Du kan vælge at deltage i alle træningsdage eller bare dem, der passer ind i dit program.
 
Om du vil deltage i div. stævner er også helt op til dig. 

Typisk viser det sig, at når man først har deltaget i et stævne, så kan man slet ikke lade være med at prøve endnu et.
Til stævner hepper vi på hinanden og der er så stor opbakning fra klubkammeraterne, at det har vist sig, at medlemmerne flytter deres mål op, når de oplever, at andre klubkammerater deltager og kan præstere/gennemføre.
 
Her er plads til dem, som "bare" vil motionere og til dem, der har som mål at gennemføre en heldistance og alt der ind imellem.
 
Vi træner alle 3 disipliner og deltager i forskellige events, så træningen bliver anderledes og sjov.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk