Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Ildsjæle 2017


Årets skulderklap fra Eniig.

 
Ved Gudenåcenteret i Tørring ses ofte 51-årige ildsjæl Annette Juul Hansen, som har været frivillig i Tørring Idrætsforening​ (TIF) i mere end 20 år.

Hun sidder bl.a som sekretær i TIF´s bestyrelse, er gymnastikinstruktør for forældre/barn holdet, gymnastikinstruktør for voksen motions holdet, løbeinstruktør for løbeafdelingen, medlem af Klub Frivillig, aktiv hjælper til loppemarkeder, halballer, Sct Hans mm.

Desuden er Annette er med til at søge fonde for at skaffe penge til gymnastikafdelingen og hun har været med til at opstart af "Idræt i dagtimerne".

Senest har hun også været TIF´s repræsentant i et projektsamarbejde mellem pensionisthøjskolen, Hedensted Kommune samt TIF. Et samarbejde der er blevet en stor succes med 120 aktive medlemmer. Og jo, Annette har selvfølgelig også et fuldtidsjob og mand og 3 børn der også alle er gymnastik instruktører eller på anden vi også arbejder frivilligt.

Annette er indstillet, da hun er guld værd for en by som Tørring og ikke mindst for Tørring IF, hvor hun er med til at holde sammen på klubben.

Vi fangede Annette til løbetræningen i TIF en sen træningsaften for at overrække hende et velfortjent Årets skulderklap fra Eniig. Men kun for en kort kommentar inden hun selvfølgelig skulle skynde sig videre ind og være gymnastikinstruktør efter løbetræningen.

Annette er indstillet af Irma Meyer Jensen.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk