Junior Spring fra 5. klasse

Torsdag kl. 17.00 - 19.00
i Gudenåcenteret

Er du klar til en ny sæson med nye udfordringer? Så er Junior Spring et hold for dig. Holdet er både for dig, som ikke før har lavet gymnastik, men også for dig, som har lavet gymnastik i mange år.

I denne sæson skal vi både lege, svede til styrketræning, arbejde med grundteknikker og finpudse grundteknikker, således der er mulighedfor videreudvikling af dine springkompetencer. Sæsonens arbejde skal ende ud i en opvisning, som laves sammen med Luftens Helte og Rytmepigerne. Hvis det lyder som noget for dig, så mød op til en ny sæson. Vi glæder os til at se dig!

OBS: Der er mulighed for at kombinere en sæson på Junior Spring med en sæson på Rytmepigerne ved at tilmelde sig Mixholdet. Vi ser meget gerne at nogle af de ældre springere deltager i en sæson på Rytmepigerne, da vi gerne vil fange de ældre rytmegymnaster og arbejde grundteknisk med dem.

Pris: 800 kr. Udgifter til opvisningstøj er indregnet i kontingentet.

Marie Pedersen

Jacob Kanstrup