Luftens helte (2.-4. kl. spring)

Torsdag kl. 17.00 - 18.30
i Gudenåcenteret

Er du klar til en ny sæson med nye udfordringer? Så er Luftens Helte et hold for dig. Holdet er både for dig, som ikke før har lavet gymnastik, men også for dig, som har lavet gymnastik i mange år.

Gennem sæsonen skal vi både lege, svede igennem til styrketræning og selvfølgelig arbejde med grundteknikker og udvikle dine springmæssige kompetencer. Sæsonens arbejde skal ende ud i en opvisning, som laves sammen med Junior Spring og Rytmepigerne.

Hvis det lyder som noget for dig, så mød op til en ny sæson. Vi glæder os til at se dig.

OBS: Der er mulighed for at kombinere en sæson Rytmepigerne med en sæson enten Luftens Helte eller Juniorspring, ved at tilmelde sig Mixholdet.

Pris: 800 kr. Udgifter til opvisningstøj er indregnet i kontingentet.
Instruktør:

Marie Pedersen