Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Online booking


Klik på dette link: Booking

NB NB!!!!!! HUSK INDEN DU BOOKER TIME FØRSTE GANG I 2023, SKAL DU GÅ I "TILMELDING OG BETALING" OG MEDLEMSREGISTRERE DIG FOR 2023. DET ER VIGTIGT I FORHOLD TIL STATISTIK DER SKAL INDSENDES HVERT ÅR TIL IDRÆTSORGANISATIONERNE.

(Bemærk, siden åbner i nyt vindue)


I kalenderen klikker du på den ønskede time. Så kommer en boks op, hvor du kan se hvor mange ledige cykler der er tilbage. Her logger du dig ind øverst og du klikker derefter på knappen "Book".

Såfremt du har glemt din kode, klikkes på linket "Glemt adgangskode", hvor du ved indtastning af email eller mobilnr. kan få en ny kode.


Bookingregler:
1. Booking af en cykel kan afmeldes indtil 3 timer før timens start. Sker afmelding ikke senest 3 timer før, bliver times pris ikke ført tilbage på din konto. Afmelding sker ved at gøre som ved booking, blot vælger du Annuller, og bookingen er afmeldt igen.
2. Ved færre end 5 tilmeldte kan instruktøren aflyse timen. Man vil i det tilfælde modtage en sms med aflysningen.

Venteliste: Alle hold er oprettet med ventelistefunktionalitet, hvilket betyder, du kan booke dig på venteliste, såfremt et hold er fyldt op. Hvis en cykelbooking annulleres, og du er på venteliste, vil du modtage en SMS og email om, at du har fået en ledig cykel. Selvom du har sat dig på venteliste og fortryder, skal du stadig annullere din booking, så en anden på ventelisten kan få chancen.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk