Online booking

Klik på dette link: Booking

(Bemærk, siden åbner i nyt vindue)

I kalenderen klikker du på den ønskede time. Så kommer en boks op, hvor du kan se hvor mange ledige cykler der er tilbage. Her logger du dig ind øverst og du klikker derefter på knappen "Book".

Såfremt du har glemt din kode, klikkes på linket "Glemt adgangskode", hvor du ved indtastning af email eller mobilnr. kan få en ny kode.

Bookingregler:
1. Booking af en cykel kan afmeldes indtil 3 timer før timens start. Sker afmelding ikke senest 3 timer før, bliver times pris ikke ført tilbage på din konto. Afmelding sker ved at gøre som ved booking, blot vælger du Annuller, og bookingen er afmeldt igen.
2. Ved færre end 5 tilmeldte kan instruktøren aflyse timen. Man vil i det tilfælde modtage en sms med aflysningen.

Venteliste: Alle hold er oprettet med ventelistefunktionalitet, hvilket betyder, du kan booke dig på venteliste, såfremt et hold er fyldt op. Hvis en cykelbooking annulleres, og du er på venteliste, vil du modtage en SMS og email om, at du har fået en ledig cykel. Selvom du har sat dig på venteliste og fortryder, skal du stadig annullere din booking, så en anden på ventelisten kan få chancen.