Tørring Idrætsforening

Kig forbi vores webshop

Vi har altid masser af lækre medlemstilbud! 

Padel


Padel på vej til Tørring

Se mere på vores Facebookside:  @tifpadelKunne du tænke dig at blive en del af padeludvalget og være med til at starte en ny sportsgren op i Tørring? Så kontakt padeludvalget for nærmere info.

 

Padel - En ny sportsgren og afdeling har set dagens lys i Tørring IF

 

Padel kommer til Tørring - og hvad er det så?

Padel er en blanding af tennis og squash og spilles på en bane, der er 20 meter gange 10 meter. Der er et net i midten, og der er glasvægge om banen, som bruges aktivt i spillet.  Der spilles med et padelbat og en bold, lidt langsommere end alm. tennisbold. Oftest spilles padel to mod to. Det er nemt og sjovt at komme i gang med - for alle aldersgrupper. 

 

Opstarten

Selve padel-projektet  tog sin begyndelse kort før sommerferien 2021 i en styregruppe bestående af Danny Herløv Aagaard, Middelfart Sparekasse – Per Thomsen, fmd. Tørring Idrætsforening – Jesper Rosenvold, Tørring Idrætsforening/Tørring Skole – Kim Andersen, Sir Winsor/Sportigan – Bjarne Johansen, fmd. DSI Gudenåcenteret og Jakob Tornvig, fmd. Fonden Gudenåcenteret.

I November 2021 blev Tørring IF Padel oprettet som en underafdeling til Tørring IF. Afdelingsbestyrelsen udgøres pt. af: Jesper Rosenvold, formand, Jonas Ryom, næstformand/sekretær, Lars Terkilsen, kasserer.

Padelprojektet blev offentliggjort i slutningen af Dec. 2021 på Tørring IF Padel og Tørring IF facebooksider.

 

Hvorfor padel i Tørring? 

Vi ønsker at etablere 3 padelbaner ved multibaneområdet.  Vi ser det som den helt rigtige placering i forhold til Gudenåcenteret, skolen og gymnasiet. Beslutningen om 3 baner beror på ønsket om gøre den foreningsmæssige brug af anlægget så attraktivt som muligt på lang sigt. Vi ønsker at kunne tilbyde vores kommende medlemmer gode spille og-trænings-muligheder - både til børn, unge og voksne. Vi har allerede fået tilsagn til samarbejde fra Tørring Gymnasium og Tørring Skole, som gerne vil inddrage padel i deres undervisning. Vi håber særligt at kunne få engageret målgruppen 12-20 årige, både som spillere og trænere. Derfor ser vi også rigtig meget frem til samarbejdet med Tørring skole og Tørring gymnasium, som bliver vigtige samarbejdspartnere i denne målsætning. Vi har ligeledes planer omkring padel til det lokale erhvervsliv, samt andre af områdets borgere i form af “pay and play model.”

 

Mere end bare padel

Padelprojektet skal samtidig være med til at udvikle og understøtte udeområdet ved multibanen endnu mere. Derfor ønsker vi udover etablering af padelbanerne på multibaneområdet, også at inddrage skråningen op mod løbebanen/atletikstadion. Dette skal bl.a. ske ved at rydde den eksisterende bevoksning og erstatte den med et langt mere åbent miljø med græsbelægning, spredt bevoksning og plads til sidde- og opholds plateauer. Dette er tænkt som det først skridt i retning af en visuel åbning af hele området, som på den lange bane falder i tråd med fremtidsønskerne for hele atletikstadionområdet.

 

Den videre proces

I løbet af vinteren 2022 bliver visualiseringen af padelområdet klar. Herefter begynder den videre proces med finansiering fra det lokale erhvervsliv og fonde. Man vil løbende kunne holde sig orienteret om processen og events på vores facebookside - @tifpadel

Vi håber at vi i sensommeren 2022 har 3 padelbaner, samt et fantastisk udeområde klar til byens borgere.


 
 

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk