Tørring Idrætsforening

Retningslinier for omklædning


Kære alle deltager til Idræt i dagtimer i Gudenåcentret. 

Idræt i dagtimerne er klar til start igen og det glæder vi os til.  

Corona skal vi alle lære at leve med, og det forsvinder desværre ikke foreløbigt, så vi skal hjælpe hinanden  med at få tingene til at fungere på ændrede vilkår. 

Der er mange retningslinjer der skal overholdes, og når vi alle overholder dem hjælper vi også hinanden  med at minimere smitterisikoen.  

Alle har naturligvis et ansvar for at overholde de regler der er, f.eks.: 

Bliv hjemme, hvis du har symptomer. 

Klæd om hjemmefra og tag bad hjemme (hvis du ikke skal i svømmehal). 

Hold 2 meters afstand mellem hver person ved fysisk aktivitet og vis hensyn. 

Afsprit/vask hænder – Husk god hygiejne før, under og efter træning. 

Host og nys i dit ærme eller albue, ikke dine hænder. 

Der vil være håndsprit til rådighed og det SKAL anvendes. 

Omklædning til gymnastik i hallen: 

Her benyttes hallens 2 store omklædningsrum, dem der vender ud mod parkeringspladsen. Vi må be jer  om at pakke alt jeres tøj ned i en pose og medbringe den ind i hallen. Her skal jeres tøj opbevares imens I  laver gymnastik. 

 Til jer der har omklædt hjemmefra og kun skal skifte sko. Det kan forsats gøres i cafeen, men også her skal  overtøj og skiftesko medbringes i pose og sættes på gulvet i hallen. 

Til dem der skal i fitness og svømmehallen efter gymnastikken vil vi be jer om, at blive i hallens omklæd ningsrum og tage brusebad her og badetøjet på. Herefter går I ned i svømmehallen og ind ad den store dør  til bassinerne. Husk et par lette sko til turen fra bruseren i hallen og til svømmehallen. 

Således får vi omklædningsrummet i svømmehallen fri til de deltager der kun kommer til vandgymnastik ken. Her må der være 10 i omklædningsrummet ad gangen og 8 i badet. 

Alt tøj, jakker og sko – skal pakkes i taske eller pose og medbringes i hallen og svømmehallen. Dvs. at der  ikke må efterlades noget i omklædningsrum og cafe, når der er træning. Det gælder både i hallen og svøm mehallen og cafe. 

Svømmehallen: 

Til jer der kun kommer til vandgymnastik og svømning. I må gerne gøre ganske som I plejer, altså går i  svømmehallens omklædningsrum. Dog skal alt omklædningstøj og sko pakkes ned og medbringes ind i  svømmehallen. 

Redskaber: Vi får ikke nogen problemer med de redskaber vi anvender til gymnastik mm, idet evt. virus  brænder ud efter 72 timer og det er kun os der benytter vore egne håndvægte, elastikker mm.  

Det var en masse information og vi håber ikke at det reducerer jeres lyst til at komme i gang med at dyrke  motion igen. Vi vil være tilstede i hallerne og hjælpe jer tilrette således, at I trygt og sikkert kan begynde at  komme til Idræt i dagtimer igen. Og vi glæder os så meget til at se jer alle. 

De bedste hilsner 

Gudenåcentret, Tørring Idrætsforening, Pensionisthøjskolen.

TIF's sponsorer

De hjælper med at gøre det hele muligt

Besøg TIF's Facebook-side
Tørring Idrætsforening | Kirkevej 10 | 7160 Tørring | Tlf. 31 90 23 69 | webmaster@toerring-if.dk