Rytmepiger 2.-4. klasse

Torsdag kl. 16.00 - 17.00
i Gudenåcenteret

Er du klar til en ny sæson med nye udfordringer? Så er Rytmepigerne et hold for dig. Rytmepigerne er et genopstået hold, som både er for dig, der ikke før har lavet gymnastik, men også for dig, som har lavet gymnastik i mange år.

I sæsonens løb skal vi lege, svede og selvfølgelig arbejde med grundteknik i rytmisk gymnastik, grundteknik i dansefaget og lege med håndredskab. Rytmepigetræningerne kommer til at foregå således, at alle aldersgrupper opvarmer sammen, hvorefter vi skilles, så de store rytmepiger træner sammen, og de små rytmepiger træner sammen. Dette gøres for at sikre udfordring i alle aldersgrupper. Der vil dog stadig være træninger, hvor alle træner sammen, eksempelvis når serier skal læres.

Sæsonens arbejde skal ende ud i en opvisning, som laves sammen med Junior Spring og Luftens Helte. Hvis det lyder som noget for dig, så mød op til en ny sæson. Vi glæder os til at se dig!

OBS: Der er mulighed for at kombinere en sæson på Rytmepigerne med en sæson på enten Luftens Helte eller Juniorspring ved at tilmelde sig Mixholdet.

Pris: 700 kr. Udgifter til opvisningstøj er indregnet i kontingentet.

Instruktør:

Karen Kanstrup