Nyt medlem - gælder både Indoor og Outdoor Cycling
Hvis du endnu ikke er oprettet i Conventus skal du starte med at klikke på Medlemsregistrering nedenunder boksen Medlemslogin. Her skal du oprette dig med navn, adresse, mobil og mail, hvorefter du modtager en mail med den adgangskode, som du skal bruge fremover. Koden kan ændres under din profil ved at logge på Medlemslogin.

Allerede oprettet - betaling til Indoor Cycling

Er du allerede registreret i Conventus skal du bare logge på i boksen Medlemslogin med email/mobilnr og den adgangskode, du tidligere har fået tildelt.

Herefter skal du klikke på Økonomi i menulinjen og vælge "Tank op" under kontobetaling. Vælg det ønskede beløb og klik på "Tank op"

Du kan minimum overføre 100 kr. ad gangen.
En times træning koster 25 kr., som bliver trukket fra din konto når du booker timen.

Du kan annullere din booking op til 3 timer inden timen begynder, herved bliver beløbet ført tilbage på din konto.

Efter betaling kan der bookes her:
/Online-booking

Betaling til Outdoor Cycling eller IQniter pulsbælte foregår via link under boksen med medlemslogin.